Ring på 70 23 41 11

Off piste skiing "All Mountain"

Book Nu

Få hele bjerget som din legeplads

Har du lidt erfaring med at stå på ski i offpisten og har allerede været ude på længere ture?
Vil du gerne forbedre din teknik i et af de smukkeste offpiste områder i verden? Så er dette kursus lige noget for dig.

Argentière i Chamonixdalen er et MUST – og du vil ikke fortryde at tage hertil. Det er et unikt område med de smukkeste piste og offpisteruter. Oplev de store åbne områder på grænsen til Schweiz, de berømte korridorer eller skiløb i skoven.
Du er ved foden af Mont-Blanc, og de højeste bjerge i alperne. Du kommer til at stå på ski i noget af den mest storslåede natur i de enorme bjerge. Instruktøren vil tage dig med til de bedste steder, og hjælpe dig med at blive en bedre skiløber i alt terræn. Du lærer teknikkerne i at køre offpiste og at bruge sikkerhedsudstyret.
For at få mest ud af dagene laver vi heldagsudflugter. Vi medbring derfor en rygsæk til madpakken.
Ledsaget af en professionel offpiste isntruktør kan du få en helt ny opfattelse af bjerget, og du vil stå i varieret terræn for at gøre store fremskridt i din teknik.Vi rejser rundt i dalen i bus eller tog.
Beliggende i byen Argenière, 5 minutters gang fra skiområder Grands Montets (3.200 m) tilbyder vores UCPA center alt sin ekspertise i offpisten. Med tog eller bus kan man hurtigt tage sig til la Flégère, Brévent, Balme og liften op til Aiguille du Midi (3.842 m), stedet er ideelt for at du dan dyrke din ynglings alpinsport.  Her findes den ægte og unikke bjergstemning, beliggende lige for foden af Mont-Blanc (4.810 m) og en original bjergby der er lige hvad der kan gøre din ferie lidt ekstra speciel.