Fakta

Fakta

På dette kursus kommer du til at overnatte på forskellige simple steder hver nat såsom camping eller bivuak. Formålet med kurset er at udforske vestkysten på Korsika til fods, med kajak eller på cykel. Der er aktiviteter i cirka 4-5 timer om dagen, og stadierne kan kræve en god fysisk udholdenhed afhængigt af gruppesammensætningen. Glæd dig til at udforske de naturskønne omgivelser i selskab med andre nysgerrige opdagere.

Program

Program

Program:

Søndag: Ankomstdagen
Ugens program gennemgås, hvorefter I padler til en fin strand, hvor der overnattes under bar himmel

Mandag
Padling på Golfe de Lava. Kysten er kendetegnet ved mange små smukke dale og turkisblå hav. Her er utroligt smukt! I padler  i retning af Les Iles Sanguinaires – et lille øhav med rigt fugleliv og magisk natur i mundingen af Golfe d’Ajaccio. Her tilbringes natten i en bivuak under himlen.

Tirsdag
Fra morgenen padles der forbi sandtande og bugter. Når I ankommer til Les Iles Sanguinaires vil I stoppe og udforske øen og dens gamle fyrtårn. Her overnattes der i lejre.

Onsdag
Om onsdagen er det tid til dagens relativt krævende vandretur fra den sydvestlige del af Korsika på vej nordpå til midten af øen. Vejen går gennem det typisk idyllisk korsikanske alpelandskab med kastanjetræer, enge og bjerge. I løber op til Col de la Scalella, 1193 meter og fortsætter ned mod landsbyen Bocognano, Vallée de la Gravona. Om eftermiddagen vil I slå lejr i nærheden af en flod og måske tage en afkølende dukkert efter den cirka 7 timers lange vandring.

Torsdag
Denne dag byder på lidt kortere vandreture i bakket terræn. Vandring omkring Richiusas naturlige floddale og bad for dem der vil. Overnatning i lejr i Bocognano.

Fredag
Fredagen byder på cykeludflugt fra Bocognano og sydover mod Ajaccio, hvor I startede. Mange smukke panoramaudsigter venter. I har to dages udflugt på cykelsadlen foran jer. Det bliver mountainbike / VTC ad den smukke dal Vallée de la Gravona. I kører på brolagte stier, forbi små idylliske bjerglandsbyer og skovområder. Langs vejen står regionens perle, kastanjetræet. Aftenen er afsat til tilbagelevering af materialer og derefter overnattes der i lejren.

Lørdag:
Samme program som om fredagen.

Få et tilbud

Få et tilbud til Multisports pas Korsika

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.