Ring på 70 23 41 11

Kun Ophold - Korsika

Book Nu

Beskrivelse af ophold:

Ønsker du at bo på et UCPA center med helpension, og vil du udforske området på egen hånd, så er denne løsning ideel for dig.

UCPA går meget op i, at det skal være hyggeligt og stemningen på UCPA centrene er altid afslappende og skulle man have lyst til at prøve en aktivitet, kan man altid snakke med UCPA-guiderne eller i receptionen, så vil de med glæde prøve at imødekomme dit ønske.

Korsika der i folkemunde kaldes Ile de Beauté (den smukke ø), gør sig fortjent til navnet med god grund. På Korsika er der fem nationalparker, med enestående natur, smukke bugte og sandstrande – men også bjerge, mange over 2.000 meter over havets overflade.

UCPA centret i Triu Funtanella ligger på Korsikas vestkyst, omkring 42 km nord for Ajaccio, hvor færgen ligger til. Vejen fra Ajaccio, D81 bugter sig op og ned af den smukke kyst, med de smukke røde klipper.

Centret er placeret i et uforstyrret område, på bredden af Stagnoli Bay.

Der er dejlig sol og fantastisk snorkling i krystalklart vand, hvor der er en masse flotte fisk og koraller at finde. 5 km væk ligger den nærmeste landsby mod syd, Sagone, og med ca. 7 km til Cargèse, der ligger mod nord.

All Inclusive:

Ophold: Indkvartering på flersengs værelse
Helpension: Morgenmad, frokost, aftensmad
Underholdning: Masser af underholdning i løbet af opholdet