Ring på 70 23 41 11

Intro til trailrunning - Fuldtid

Book Nu

Verdon er beliggende midt i det solrige Provence og er berømt for sine lodrette kalkstensklipper. Området er perfekt til vandring, klatring og dermed også trail running. UCPA udbyder dette introkursus til dig der er i god form og godt kunne tænke dig at tage dit løb til et højere og mere udfordrende niveau. UCPA instruktøreren vil give dig god vejledning og undervisning i hvordan du kan forbedre din stil, teknik, fart, samt tips om hvordan man kan gøre uphills mindre skræmmende. Derudover vil I blive vejledt i hvilken mad der er godt at spise før, under og efter, da trail running kræver en masse energi.

Området

Området er spektakulært med en masse forskelligt terræn – så ugen vil byde på en hård fysisk uge, hvor du med garanti vil opnå nye mål, samtidigt med at du kan nyde den fantastiske natur. Når I er færdige med dagens løb, vil der være udstrækning, svømning og afslapning på centret.

Ruterne vil primært foregå på stier, men I kommer også til at løbe i kuperet terræn. Husk at medbringe en rygsæk til madpakke og vand.

Teknisk niveau

Der er nogle krav til dette kursus:

Du løber 3 gange om ugen, du kan løbe 2 timer i træk uden at holde pause og du har gennemført et halvmaraton eller andet løb (18-25 km).

Fysisk niveau

Intensiteten i dette kursus kræver at du kan holde til at gå og/eller løbe 4-6 timer pr dag og dette vil være i terræn (mellem 500-1000 højdeforskel).

– Alt er ALL INCLUSIVE, så du behøver ikke tænke på ekstra udgifter til mad, bolig og udstyr.

 

Kunne du tænke dig andre kurser med trail running, kan du se alle vores muligheder her