Ring på 70 23 41 11

Chamonix-Zermatt Authentic

Book Nu

Alle drømmer om at tage turen mellem Chamonix og Zermatt!
Denne rute tager os systematisk fra punkt A til punkt B og er ikke den oprindelige rute.
Med denne pakke tilbyder vi autentiske etaper som et alternativ til denne storslåede udflugt. Dette er en helt fantastisk udflugt der tager os til ”de vilde alper” men som også kræver endnu mere end den klassiske tur.
Dette kursus er udelukkende forbeholdt for de folk der er virkeligt dygtige til skitouring og er i meget god fysisk form.
Følgende er vigtigt:
– at have erfaring med talrige skitouring udflugter
– at kunne benytte cramponer på skråninger på 45 grader eller mere
– være en virkeligt dygtig skiløber
– og have en virkelig god fysisk form
På anden dagen forlader vi den klassiske rute for at bestige col du Grand Saint Bernard i schweiziske Val Ferret. Hvorefter vi tager den mest populære rute der ligger efter refuge de Valsorey, lige for foden af den sydlige skråning af Grand Combin. Det er først efter refuge de Chanrion at vores tur tager os tilbage til den klassiske rute for at få den helt fantastiske nedkørsel til Zermatt.
På denne tur er touringskiene og skind ikke inkluderet.
Der er mulighed for at leje ski ved ankomst til centret. Prisen er 100 EUR for et par moderne ski (80 til 90 mm) med touringbindinger (Low Tech).
Det er også muligt at leje et par basis ski (smallere og med Diamir bindinger) til 40 EUR per uge. Det er ikke muligt at reservere disse ski inden ankomst.
Det er vigtigt allerede at have meget erfaring med skitouring. Læs grundigt punktet angående niveau.