Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering, tilrådighedsstillelse af udstyr og dit ski-pas, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

Eftermiddag: Du har aftale kl. 13.30 til en første halvdags undervisning. Deltagelse i denne session er afgørende for resten af opholdet.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, der vedrører de underviste sessioner, der begynder allerede den næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før”-muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (via mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du finder så en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Genoprettelse af værelserne kl. 9, bruser og bagageopbevaring vil være til rådighed for dig.
Efter en sidste dag på pisterne, returnering af udstyr senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 seancer
Typisk dag – 1 seance om morgenen + 1 anden om eftermiddagen.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard, så dette er en chance for at komme i gang. I løbet af disse 4 dage vil du opdage dit udstyr og de grundlæggende principper for at glide på snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at mestre din fart og dine baner, mens du bevæger dig dybere ind i skråningen. Herredømmet over de grundlæggende tekniske bevægelser for bremsning og drejning opnås ret hurtigt, hvilket gør det muligt for dig at hurtigt få mest mulig glæde ud af at stå på snowboard. Så… gode ture ned ad bakken!!!

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode handsker eller vanter (foretræk snowboard vanter eller handsker, de er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Husk en lille hængelås til at lukke dit skab eller sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af at spise på pisterne, en madboks og nogle gade sko.

Medbring dit eget håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
4 dages Serre-Chevalier-skipas
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med instruktør
1 instruktør til 10

Teknisk niveau

Et must for at blive selvstændig på kun 4 dage med snowboard!